Любимецът и секссимвол  в очите на хиляди български жени Асен

...
Любимецът и секссимвол  в очите на хиляди български жени Асен
Коментари Харесай

Попиляха Блатечки заради дупето на Лейди Гага: Клето мъжкарче , което заряза жена си заради манекенка!

Любимецът и секссимвол  в очите на хиляди български дами Асен Блатечки си навлече гнева на многочислените си почитатели, видя HotArena.

Повод за недоволството им стана изявлението на артиста, че „ Лейди Гага не е никаква актриса и е определена за основната роля във кино лентата „ Роди се звезда “ поради дебелия си задник и огромния нос “.

Реакциите в обществените мрежи не закъсняха и безусловно хиляди дами се почувстваха наранени от думите му.

„ Какво очаквате от мъж, който заряза жена си и детето си поради манекенка. Не може всички дами по света да са кожа и кости като Дилянчето Попова, Асене.  Дължиш опрощение на всички, които не сме моделки и не сме минали през еластичен хирург “, гласи коментар на ядосана потребителка във Facebook, видя „ България Днес “.

„ Горкият, от кое място да знае, като е ангажиран да си фантазира, че да се показваш от ледник и да вървиш по потник с цигара в ръка е върхът на актьорското майсторство (и може би в НАТФИЗ в действителност Е). Клет Асен, несретен потник, несретен „ секссимвол “. Клет селски фасон да обсъждаш външния тип на хора, чиито гений и триумф в никакъв случай няма да достигнем. Клето мъжкарче,  дето най-големият му мотив против някоя жена е да каже, че гъзът и е пълен. Дайте му там една премия за най –хубаво въплъщение на кренвирш и да се куртулиса момчето “, написа Красимира Хаджииванова, визирайки една от известните реклами с артиста.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР